Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

 • Rss
 • Blijf op de hoogte

Uitbreiding Priva Horticulture Partnernetwerk

dinsdag 11 april 201712:00

 • Climate Klimaat Climatisation Climate Klima Clima
 • Water Water l'Eau Water Wasser Agua

Elk tuinbouwbedrijf is uniek. U bent er bij gebaat een partij te vinden die het beste past bij uw project en uw organisatie. Het Priva Horticulture Partnernetwerk bestaat uit meer dan 100 bedrijven, verspreid over de gehele wereld. Al deze partners hebben de juiste kennis en kunde in huis om de optimale prestatie uit uw Priva producten te halen.
 

Handshake

Lees verder

Subsidie voor waterzuiveringsystemen ook in 2017 van kracht

dinsdag 17 januari 201712:00

Goed nieuws voor Nederlandse tuinbouwondernemers: ook in 2017 zullen de subsidiemogelijkheden MIA en Vamil van kracht zijn. Dit betekent dat u als tuinbouwondernemer ook in 2017 gebruik kunt maken van de MIA\Vamil regeling bij investering in een waterzuiveringssysteem.

Lees verder

Lentiz MBO Greenport studenten behalen Priva certificaat

dinsdag 17 januari 201712:00

Maandag 9 januari 2017 ontvingen acht eerstejaars studenten van het Lentiz MBO Greenport het certificaat 'Priva Klimaatcomputer Connext & Compact'. "Het werkte erg fijn om eerst instructies te krijgen en daarna meteen aan de slag te gaan in Priva Office Direct. Af en toe was het niveau wat hoog, voornamelijk omdat de lessen in het Engels werden gegeven, maar de lessen waren wel erg duidelijk en leerzaam," aldus één van de studenten.

Lees verder

Eerste Circulaire Rijksmonument

vrijdag 13 januari 201712:00

Het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam zet de toon: een complex statige pakhuizen in Rotterdam wordt het eerste volledig circulaire rijksmonument van Nederland. Over drie jaar moet het Westelijk Handelsterrein energieneutraal zijn en worden grondstoffen 100 procent hergebruikt. Priva neemt actief deel aan de ontwikkeling hiervan.

Lees verder

Baanbrekende innovaties geïntroduceerd in 2016

dinsdag 20 december 201612:00

Van Westland tot Australië en van Zuid-Duitsland tot Rusland was Priva dit jaar betrokken bij opvallende en aansprekende tuinbouwprojecten. Projecten waarin bestaande en innovatieve duurzame oplossingen van Priva voor procesautomatisering en klimaatbeheersing zijn meegenomen. Onze superslimme collega's zijn dan ook continu bezig om bestaande producten te verbeteren en nieuwe ideeën te bedenken voor onze klanten. 

Collage _nieuwehuisstijl _highlights 2016

Lees verder
 

Blijf op de hoogte

Tweets

 • Een mooie prijs voor het@wabbey project. De Priva Blue ID heeft het GBS hedendaags gemaakt:… https://t.co/S57EiFL42k

  24-04-2017 8:26 - Priva Belgium

 • RT@voscapelle: Verbouwing van een watertechnische ruimte met een kunstmest doseerunit, inclusief leidingwerk, @PrivaNL Nutronic en meststo…

  21-04-2017 10:58 - Jeroen Vos

 • RT@voscapelle: Verbouwing van een watertechnische ruimte met een kunstmest doseerunit, inclusief leidingwerk, @PrivaNL Nutronic en meststo…

  20-04-2017 22:21 - Hans/ BK Advies

Wij helpen u graag!