Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Rss
  • Blijf op de hoogte

Op weg naar circulair gebouwbeheer

dinsdag 6 juni 201712:00

Duurzaamheid is Priva's bestaansrecht en circulair ondernemen is een van onze ambities. Daarom werken wij continu aan het verduurzamen van onze eigen processen en het ontzorgen van onze klanten bij het werken met onze producten.

Lees verder

Uitbreiding Priva Horticulture Partnernetwerk

dinsdag 11 april 201712:00

  • Climate Klimaat Climatisation Climate Klima Clima
  • Water Water l'Eau Water Wasser Agua

Elk tuinbouwbedrijf is uniek. U bent er bij gebaat een partij te vinden die het beste past bij uw project en uw organisatie. Het Priva Horticulture Partnernetwerk bestaat uit meer dan 100 bedrijven, verspreid over de gehele wereld. Al deze partners hebben de juiste kennis en kunde in huis om de optimale prestatie uit uw Priva producten te halen.
 

Handshake

Lees verder

Subsidie voor waterzuiveringsystemen ook in 2017 van kracht

dinsdag 17 januari 201712:00

Goed nieuws voor Nederlandse tuinbouwondernemers: ook in 2017 zullen de subsidiemogelijkheden MIA en Vamil van kracht zijn. Dit betekent dat u als tuinbouwondernemer ook in 2017 gebruik kunt maken van de MIA\Vamil regeling bij investering in een waterzuiveringssysteem.

Lees verder

Lentiz MBO Greenport studenten behalen Priva certificaat

dinsdag 17 januari 201712:00

Maandag 9 januari 2017 ontvingen acht eerstejaars studenten van het Lentiz MBO Greenport het certificaat 'Priva Klimaatcomputer Connext & Compact'. "Het werkte erg fijn om eerst instructies te krijgen en daarna meteen aan de slag te gaan in Priva Office Direct. Af en toe was het niveau wat hoog, voornamelijk omdat de lessen in het Engels werden gegeven, maar de lessen waren wel erg duidelijk en leerzaam," aldus één van de studenten.

Lees verder

Eerste Circulaire Rijksmonument

vrijdag 13 januari 201712:00

Het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam zet de toon: een complex statige pakhuizen in Rotterdam wordt het eerste volledig circulaire rijksmonument van Nederland. Over drie jaar moet het Westelijk Handelsterrein energieneutraal zijn en worden grondstoffen 100 procent hergebruikt. Priva neemt actief deel aan de ontwikkeling hiervan.

Lees verder
 

Blijf op de hoogte

Tweets

Wij helpen u graag!