Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

dinsdag 20 december 201612:00

Van Westland tot Australië en van Zuid-Duitsland tot Rusland was Priva dit jaar betrokken bij opvallende en aansprekende tuinbouwprojecten. Projecten waarin bestaande en innovatieve duurzame oplossingen van Priva voor procesautomatisering en klimaatbeheersing zijn meegenomen. Onze superslimme collega's zijn dan ook continu bezig om bestaande producten te verbeteren en nieuwe ideeën te bedenken voor onze klanten. 

Collage _nieuwehuisstijl _highlights 2016

Welke innovaties zijn er in 2016 geïntroduceerd?

Kompano Deleaf-Line voor tomaten

In juni tijdens de GreenTech introduceerden wij de Priva Kompano Deleaf-Line. Deze bladsnijrobot is wereldwijd het eerste product dat de teler een economisch verantwoord alternatief biedt voor het handmatig verwijderen van bladeren in de tomatenteelt.

Supertrots zijn wij op het winnen de GreenTech Innovation Award. Volgens de jury luidt de Kompano het begin in van een nieuw tijdperk voor de internationale tuinbouw. De robot biedt een innovatieve oplossing voor een ernstig probleem waar tomatentelers mee geconfronteerd worden.

Wilt u weten hoe de Kompano DeLeaf-Line werkt? Bekijk de video:
Ontmoet de Kompano

 Kompano_winner

 

Priva Vialux M-Line

Dit krachtige en efficiënte UV-ontsmettingssysteem is in januari 2016 geïntroduceerd in de markt. Voor paprikateler Jos van der Meijs voelt het goed om gekozen te hebben voor zekerheid, en daarmee voor de Vialux M-Line. Onderdelen vervangen? Dat doe je heel eenvoudig zelf.

Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 60 systemen ingezet in zowel groententeelt, sierteelt en potplanten. Met een geringe aanpassing voldoet de Vialux M-Line ook aan de eisen voor de waterzuiveringsplicht 2018.

Op de Priva Vialux M-Line pagina vind u meer informatie over wat deze middendruk UV-ontsmetter voor uw tuinbouwbedrijf kan betekenen.

 
Priva Vialux M-Line product image

 

Priva introduceert nieuwe visuele identiteit

GreenTech RAI was het platform voor het introduceren van onze nieuwe huisstijl. Bij een toekomstgerichte visie en missie, past ook een toekomstgerichte visuele identiteit.

Ons vertrouwde logo is veranderd in een venster op de wereld. We worden daarmee geen nieuw Priva, geen ander Priva, maar blijven Priva zoals u dat gewend bent: klaar voor de wereld van nu en later, met de ervaring vanuit het verleden, de kennis van het heden en visie op de toekomst!

Wilt u meer weten over onze visuele identiteit? Bekijk de video:
PRIVA. Creating a climate for growth

 
Logo_new_city

 

FS Performance gaat wereldwijd

De managementoplossing, die alle informatie over productie, installaties en arbeid overzichtelijk maakt, heeft afgelopen jaar een internationale groei gekend. De Haisheng Group uit China mogen we tot onze klantenkring rekenen. Ook telers in Frankrijk, Portugal en Polen zijn enthousiast over de voordelen die FS Performance biedt.

Wilt u meer weten over Priva FS Performance? De laatste update bevat een aantal interessante mogelijkheden.

 
FS Performance_man_stropdas

 

Trainingen voor eindgebruikers

Nieuw in 2016 waren diverse trainingen speciaal bestemd voor eindgebruikers. In het afgelopen jaar hebben verschillende trainingen plaatsgevonden, over onder andere 'Het Nieuwe Telen' en de Connext 907-update.

Erik van der Helm, kweker bij Bunnik Plants, zegt: "Alle nieuwe kennis die wij opdoen in de cursussen over 'Het Nieuwe Telen' kunnen we direct toepassen op de tuin. Wij gebruiken de laatste versie van Priva Connext en Priva Office Direct en dat werkt ontzettend gemakkelijk."

Meer weten over welke trainingen er voor 2017 op de agenda staan? Op de Priva trainingen pagina vindt u alle informatie. 

 
Training_Hein_Kevin

 

Nieuw in uw procescomputer Connext 907

Technische ontwikkelingen en veranderingen in de behoeften van gebruikers vormen de basis voor verbeteringen en uitbreidingen in de updates van de software voor de Priva Connext procescomputer. Deze updates bevatten naast nieuwe functionaliteiten ook belangrijke vernieuwingen op het gebied van stabiliteit en veiligheid.

Highlights in de nieuwe software-update Connext 907 zijn onder andere: flexibiliteit dankzij tijdelijke instellingen, ventilatie, energiedoekregeling en periodebewaking. Maar er is meer!

Voor een snel en overzichtelijk beeld van alle nieuwe mogelijkheden?
Bekijk de diverse Connext 907 instructievideo's op de informatiepagina.

 
FSPerformance_POD_EN

  

Wat is nieuw in 2017?

Priva is volop in beweging. We kijken dan ook uit naar een aantal nieuwe oplossingen die we binnenkort kunnen introduceren in de markt.

Sneak preview:

Op de Fruit Logistica in Berlijn introduceren wij een laagdrempelige Cloud software oplossing voor arbeids- en productregistratie in zachtfruit. Ook op HortiContact in Gorinchem komen wij met een nieuwe oplossing: een waterzuiveringssysteem waarmee kan worden voldaan aan de waterzuiveringsplicht 2018. 

Meer weten? Houd onze social media kanalen in de gaten! 

 


Meer nieuws

  1. Op weg naar circulair gebouwbeheer / 6 jun
  2. Uitbreiding Priva Horticulture Partnernetwerk / 11 apr
  3. Subsidie voor waterzuiveringsystemen ook in 2017 van kracht / 17 jan

Wij helpen u graag!