Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

dinsdag 17 januari 201712:00

Maandag 9 januari 2017 ontvingen acht eerstejaars studenten van het Lentiz MBO Greenport het certificaat 'Priva Klimaatcomputer Connext & Compact'. "Het werkte erg fijn om eerst instructies te krijgen en daarna meteen aan de slag te gaan in Priva Office Direct. Af en toe was het niveau wat hoog, voornamelijk omdat de lessen in het Engels werden gegeven, maar de lessen waren wel erg duidelijk en leerzaam," aldus één van de studenten.

Lentiz_certificaten_PaulJense

Tijdens de lessen zijn verschillende onderwerpen aan bod gekomen, zoals watergift, ventilatie, plantbehoeften en automatisering. De lessen werden geheel in het Engels gegeven om de studenten klaar te stomen voor de internationale markt. Na de intensieve training van Priva Klimaatadviseur Hein Jasperse en Technical Trainer Paul Jense, legden de studenten van de opleiding Horti Technics & Management een examen af, waarvan acht van de dertien studenten een voldoende behaalden.

Paul Jense: "Het doel van deze training is om de studenten zoveel mogelijk basiskennis van de klimaatcomputers mee te geven. De lessen zijn erg goed gegaan en de interactie tussen de studenten, Hein en mij verliep prima. De studenten hielden de aandacht er goed bij en stelden gerichte vragen. Meer dan de helft van de studenten heeft het examen gehaald. Gezien het niveau van de training en het examen, mogen we daar heel blij mee zijn."

Meer weten over trainingen die Priva biedt? Kijk dan op de website.

Platte Collage Lentiz

 


Meer nieuws

  1. Op weg naar circulair gebouwbeheer / 6 jun
  2. Uitbreiding Priva Horticulture Partnernetwerk / 11 apr
  3. Subsidie voor waterzuiveringsystemen ook in 2017 van kracht / 17 jan

Wij helpen u graag!