Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

dinsdag 11 april 201712:00

  • Climate Klimaat Climatisation Climate Klima Clima
  • Water Water l'Eau Water Wasser Agua

Elk tuinbouwbedrijf is uniek. U bent er bij gebaat een partij te vinden die het beste past bij uw project en uw organisatie. Het Priva Horticulture Partnernetwerk bestaat uit meer dan 100 bedrijven, verspreid over de gehele wereld. Al deze partners hebben de juiste kennis en kunde in huis om de optimale prestatie uit uw Priva producten te halen.
 

Handshake

 

Met trots laten wij u weten dat ons partnernetwerk is uitgebreid met twee Priva Partners: Verardo en PB Techniek

Verardo is installateur van onder andere tuinbouwoplossingen, die zich richt op de groenten- en zachtfruit-markt in Frankrijk. Het bedrijf is gevestigd in Fauillet, nabij Bordeaux.

PB Techniek, gevestigd in Maasdijk, heeft ruim 25 jaar ervaring in het installeren van uiteenlopende projecten in de internationale tuinbouw. PB Techniek zal voor Priva vooral internationaal actief zijn.

U kunt als eindgebruiker kiezen uit een wereldwijd partnernetwerk, waarbij u de Priva Partner of Priva Full Service Partner selecteert die het beste past bij uw organisatie, uw project en manier van werken.

Wanneer u kiest voor het samenwerken met een gecertificeerde Priva Partner of Priva Full Service Partner, kiest u voor een organisatie waar Priva achter staat en die door Priva ondersteund wordt.


Meer nieuws

  1. Op weg naar circulair gebouwbeheer / 6 jun
  2. Subsidie voor waterzuiveringsystemen ook in 2017 van kracht / 17 jan
  3. Lentiz MBO Greenport studenten behalen Priva certificaat / 17 jan

Wij helpen u graag!