Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • E-licence voor Priva Partners

Uw licentiecodes altijd beschikbaar en beheersbaar

Eén van uw medewerkers is voor u aan het werk op locatie en heeft dringend licentiecodes nodig om verder te kunnen met zijn werkzaamheden. Telefonisch contact en toegang tot een fax zijn lang niet altijd direct mogelijk, met vertraging tot gevolg. Komt dit u bekend voor? De oplossing hiervoor is E-licence.

Met behulp van E-licence kunt u als Priva Partner volledig geautomatiseerd en veilig licentiecodes aanvragen voor Priva Top Control software. Vanaf elke gewenste locatie, 24 uur per dag en 7 dagen per week. E-licence is een gratis dienst voor onze Priva Partners. Het aanvragen van licentiecodes met E-licence zal het bestelgemak voor uw medewerkers aanzienlijk vergroten.

Snel, veilig en altijd beschikbaar

Met het gebruik van E-licence staat veiligheid voorop. U bepaalt zelf wie van uw medewerkers bevoegdheid krijgt om met behulp van E-licence de licentiecodes aan te vragen. Het bestelformulier is eenvoudig in te vullen en bestaat uit een aantal verplichte invulvelden. Uw aanvraag wordt geheel geautomatiseerd in behandeling genomen en de licentiecode wordt automatisch gegenereerd.

U ontvangt direct een e-mail met de door u aangevraagde licentiecodes. Onze systemen scannen op volledigheid en correctheid van de bestelformulieren en signaleren onjuistheden in een ingevuld bestelformulier direct per e-mail. Door de snelle responstijd van E-licence ondervinden medewerkers geen vertraging tijdens het in bedrijf stellen. 

Geen financiële risico's

Door contractuele afspraken te maken over uw bestedingslimiet loopt u geen financiële risico's. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de afhandeling van de bestellingen en de hoogte van de openstaande kosten.

Aanvragen

U kunt per direct gebruik maken van E-licence. U vraagt hiervoor eenvoudigweg een overeenkomst aan via uw contactpersoon bij Priva.

Producten voor deze oplossing

Blijf op de hoogte

Wij helpen u graag!