Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Arbeidsregistratie en -analyse

Gedetailleerde registratie van arbeid en productie in brede zin

Een succesvol glastuinbouwbedrijf kan niet zonder een accuraat registratie- en analysesysteem. Of het nu gaat om arbeid- of productiegegevens. Dit soort data zijn van groot belang om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken. En ze vormen de basis voor de korte- en langetermijnplanning.

Individuele monitoring leidt tot betere groepsprestatie

Arbeid is een dure factor in de totale kosten van uw bedrijf. Het is dus belangrijk dat u verschillende data over arbeid binnen uw bedrijf goed kunt registreren en analyseren. U wilt op ieder moment kunnen meten en inzicht hebben in de productie- en arbeidsprestaties in uw bedrijf. Liefst per individuele werknemer; kwantitatief én kwalitatief. En liefst per locatie, substraat en container. Zodat u eenvoudig kunt bijsturen en uw personeel zo efficiënt mogelijk kan werken. Met de juiste mensen op de juiste plek.

Voor u is het belangrijk per medewerker inzicht te hebben in de volgende zaken:

  • Snelheid van oogsten
  • Kwantiteit van het geoogste product
  • Kwaliteit van het geoogste product

Totaaloplossing

Met FS Performance van Priva haalt u een oplossing in huis waarmee u kunt besparen én verbeteren op arbeid en productie. De door u gewenste gegevens worden handmatig of automatisch op de werkplek geregistreerd. En u kunt ze op elk moment van de dag zowel in de kas als op kantoor opvragen. Door (een deel van) de informatie centraal zichtbaar te maken voor uw medewerkers, kunt u de groep en individuele medewerkers nog beter motiveren. De groepsprestatie zal hierdoor omhoog gaan. Zo kunt u meer rendement met dezelfde groep of hetzelfde rendement met minder mensen behalen.

Modulair systeem

Met de verschillende producten en modules van Priva kunt u uw arbeid en productie registreren en analyseren op de manier die bij uw bedrijf past. En door deze producten te integreren in Priva FS Performance kunt u de data zelfs koppelen aan andere relevante data, over bijvoorbeeld klimaat en energie. Zo kunt u eenvoudig analyseren waardoor er bijvoorbeeld productieverschillen zijn ontstaan. U stuurt uw processen en medewerkers nog beter aan.

Wij helpen u graag!