Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Geïntegreerd procesmanagement

Betrouwbare en efficiënte tuinbouwautomatisering met oog op de toekomst

Uw productie hangt af van een optimale regeling van alle processen in uw bedrijf. Van teelt tot oogst, van watermanagement en energiebeheer tot klimaat maken. Met de systemen van Priva haalt u geen los opererende systemen en applicaties in huis. Als u voor Priva kiest, kiest u voor een totaaloplossing. Een totaaloplossing waarmee u werkelijk álle processen en systemen in uw bedrijf kunt koppelen en regelen. Zodat uw gewas optimaal kan groeien, evenals uw bedrijf.

Modulaire tuinbouwautomatisering

Binnen deze oplossing speelt de Priva procescomputer een centrale rol. Al naar gelang de omvang van uw bedrijf, uw teelt, uw locatie, en uiteraard uw budget kunt u kiezen voor verschillende standaard mogelijkheden en opties om uit te breiden. Hiermee kunt u zeer eenvoudige tot de meest complexe installaties bedienen en regelen. Of het nu gaat om de klimaatregeling, het energiemanagement of het waterbeheer. Met een oplossing van Priva kunt u - indien gewenst - zelfs rekening houden met zevendaagse weersverwachting en buienradar op gps-locatie

Geen verspilling meer

Door alle processen in uw glastuinbouwbedrijf aan elkaar te koppelen hoeft u niets meer aan het toeval over te laten. Handmatige invoer en registratie behoren tot de verleden tijd. En u hebt te allen tijde tot op het kleinste detail inzicht in uw teelt, uw bedrijfsprocessen, én u kunt eenvoudig vergelijken tussen periodes en verschillende vestigingen. Wilt u tóch handmatig kunnen ingrijpen; ook dat blijft altijd mogelijk met de Priva-oplossingen.

Kortom, door in- en overzicht is het met de Priva-oplossingen mogelijk om verspilling van energie, water en voedingsstoffen te voorkomen,  te besparen waar mogelijk en aan en bij te sturen waar noodzakelijk.

Wij helpen u graag!