Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Klimaatbeheersing

Het beste klimaat voor uw gewas

Om uw gewassen zo goed en efficiënt mogelijk te laten groeien, wilt u het kasklimaat zeer precies kunnen regelen. Licht, temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-concentratie moeten goed op elkaar zijn afgestemd, liefst tot in het kleinste detail. Daarbij wilt u ook op de invloed van wind, regen en zonneschijn op het binnenklimaat kunnen inspelen.

Klimaat maken

Hoe nauwkeuriger u het binnenklimaat kunt regelen in de kas, hoe gunstiger dit is voor uw gewas. Zo hebt u invloed op zowel de groei van uw gewas als op het voorkomen van ziektes en plagen. Priva levert uiteenlopende systemen en apparatuur om het kasklimaat te monitoren en te regelen. Van traditionele meetbox tot gevoelige sensoren en van luchtbehandeling tot geavanceerde regelingen. Zo creëert u het voor uw bedrijf gewenste binnenklimaat, van a tot z.

Volledig gecontroleerd

De manier waarop u warmte opwekt en gebruikt, en warmte en koude opslaat, kunt u geheel naar de behoefte van úw bedrijf instellen met de transportregelingen van Priva. Door de volledig geautomatiseerde koppeling wordt het water eveneens optimaal gedoseerd, ontsmet en beheerd. Zowel in de kas als de watervoorraad in de silo. Uw waterbeheer - bewatering, eb en vloed en bovenberegening - is met de klimaatoplossingen van Priva heel eenvoudig in te regelen.

Van kas naar bedrijfsruimte naar kantoor

Bij het verwerken van de producten in de bedrijfsruimte hebt u direct profijt van de centrale koppeling van de verschillende regelingen. Zowel wat betreft arbeid als productiviteit. Op die manier is het heel eenvoudig om de gegevens die u in de kas hebt verzameld tijdens het groei- en oogstproces te analyseren en te interpreteren. Wat uw specifieke startvoorwaarden ook zijn, met Priva creëert u het ideale klimaat voor uw gewas. 

Wilt u meerdere informatiebronnen koppelen om nog beter te kunnen sturen? Vanzelfsprekend is het mogelijk het klimaatbeheersingssysteem uit te breiden met andere geautomatiseerde Priva-systemen. Denk aan watermanagement, procesmanagement, teelt- en oogstregistratie en -analyse, arbeidsregistratie en -analyse, en managementinformatie.

Wij helpen u graag!