Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Managementinformatie

Alle data omgezet naar bruikbare informatie

Weet u de enorme hoeveelheid gegevens die in uw bedrijf aanwezig is op de juiste manier te interpreteren en te benutten? Het is de kunst om alle data zo overzichtelijk te maken dat u ze ook kunt gebruiken. Zodat u op basis van de beschikbare gegevens de juiste beslissing op het juiste moment kunt nemen. Met de modulaire tuinbouwautomatisering van Priva hebt u de beschikking over managementinformatie tot in detail.

Van data naar informatie

Er zijn zoveel aspecten in een glastuinbouwbedrijf die op elkaar ingrijpen. U wilt uw medewerkers graag zo efficiënt mogelijk inzetten. Een goede arbeidsregistratie is hierbij een must. En u wilt uw medewerkers liefst per pad én individueel kunnen volgen. Door middel van padregistratie volgt u zowel het groei- en oogstproces van uw gewas als de prestaties van uw individuele medewerker(s). En met de registratiesystemen van Priva telt en meet u uw gewas automatisch en worden ziekten en plagen automatisch gemeld. Hiermee  zijn een goede productregistratie, teeltregistratie en oogstregistratie een feit.

Met de Priva-oplossing worden alle data van deze verschillende processen getransformeerd naar informatie waar u wat mee kunt. De enorme hoeveelheid gegevens wordt geanalyseerd en de juiste informatie is in één oogopslag inzichtelijk. Op basis van deze managementinformatie is het voor u een kwestie van uw oogstprognose maken en uw planning bijsturen.

Tuinbouwautomatisering van de toekomst

Tuinbouwautomatisering beslaat dus veel meer dan de registratie van arbeid, product, teelt, en oogst. En het is ook meer dan systemen, applicaties, sensors en meters om klimaat te maken en uw energie- en waterverbruik te beheren. De tuinbouwautomatisering van de toekomst gaat over het op de juiste manier koppelen van ál deze systemen. En over het gemak waarmee u de verkregen informatie kunt benutten. Zo kunt beschikken over een schat aan informatie op basis waarvan u direct kunt handelen en optimaal op de toekomst bent voorbereid. Priva helpt u daar graag bij.

Bekijk hier het referentieproject Kwekerij Rimato:

Wij helpen u graag!