Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Teelt- en oogstregistratie

Dé totaaloplossing voor automatische registratie in de tuinbouw

Het succes van uw glastuinbouwbedrijf is sterk afhankelijk van een accuraat teeltregistratie- en oogstregistratie- en analysesysteem. De data die u hiermee genereert zijn van groot belang om inzicht in uw core business te krijgen. Van de staat van uw gewas tot eventuele ziektes en van de kwaliteit tot de kwantiteit van de oogst. Dit soort data biedt u informatie over de huidige stand van zaken en het vormt de basis voor een gedegen korte- en langetermijnplanning.

Handmatig registreren verleden tijd

Vroeger gebeurde het registreren handmatig. Op basis hiervan en de eigen ervaring analyseerde de teler de beschikbare informatie. En het komt nog wel eens voor. Voor de ondernemer van nu voldoet deze methode niet meer. De concurrentie is te groot, het bedrijf groeit. U wilt altijd en overal kunnen meten en inzicht hebben in het groeiproces van uw gewas; kwantitatief én kwalitatief. En liefst per locatie, substraat, container én per medewerker. Zodat u zo gericht mogelijk kunt inspelen op ontwikkelingen.

Totaaloplossing

De totaaloplossing van Priva betekent dat u alle plantkenmerken op een rijtje hebt. U kunt eenvoudig huidige gegevens vergelijken met eerdere data en ook tussen meerdere vestigingen is dit mogelijk. Zowel teeltregistraties als oogstregistraties worden automatisch doorgestuurd naar de centrale computer. De rapportages en analyses die u op basis hiervan kunt maken, geven u een stevige basis voor een goede oogstprognose.

Koppeling van data over het geoogste product, de medewerker die met de oogst bezig is en de uitgevoerde handelingen is uiteraard ook mogelijk. Met deze mogelijkheden biedt Priva u een compleet overzicht van teelt, oogst én arbeid.

Modulaire tuinbouwautomatisering

Priva biedt binnen de oplossing voor teelt- en oogstregistratie en -analyse verschillende producten en modules. Zo kunt u uw teelt en oogst registreren en analyseren, en prognoses doen zoals het u het beste past. En door deze producten te integreren in Priva FS Performance kunt u de data zelfs koppelen aan andere relevante data, over bijvoorbeeld arbeidsregistratie of energiebeheer. Zo kunt u de processen en uw medewerkers beter aansturen.

Wij helpen u graag!