Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • De Priva manier

Ondernemen doe je nooit alleen! Ondernemen is continu verbindingen leggen op en over de grenzen van je bedrijf, de sectoren waarin je werkzaam bent, maar ook over grenzen van landen.

Priva werkt met een internationaal netwerk van gecertificeerde partners. Partners die enerzijds bekend zijn met de Priva producten en diensten en anderzijds met de lokale omstandigheden en cultuur. Hierdoor opereert Priva altijd dicht bij de markt en dicht bij de klant.


Wat betekent dit voor...


u als eindgebruiker

Voor u als gebruiker betekent dit dat u altijd verzekerd bent van lokale ondersteuning door een installateur die uw installatie door en door kent. Uw installateur wordt door Priva ondersteund met kennis en middelen, waardoor de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd is. De dienstverlening van de Priva installateur is afgestemd op de lokale omstandigheden, waardoor u beschikt over producten en diensten die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

een dealer-/partnerschap

Producten van Priva staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit kan alleen gewaarborgd worden als deze producten door vakkundige mensen worden verkocht, geïnstalleerd en onderhouden. Dit is de reden dat Priva wereldwijd werkt met een netwerk van partners, dealers en wederverkopers. Deze partijen zijn door ons gecertificeerd en volledig ingevoerd in de Priva procedures en systemen. Door de Priva ondersteuning weet u zich als dealer of partner verzekerd van betrouwbare producten en diensten en een gedegen serviceapparaat dat u ondersteunt in uw contacten met uw klanten.

samenwerken

Om groei en ontwikkeling te stimuleren brengen we partijen bij elkaar. Door verbindingen te leggen, ontstaan nieuwe combinaties, vaak op de grenzen van sectoren, landen en overheden. Dit levert een ideaal klimaat op voor innovatie. Wij geloven in innoveren door kennis delen. Daarom werken wij op reguliere basis samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en zakelijke partners.
Meer dan vijftien procent van onze bruto-omzet besteden we aan Research & Development (R&D). Onze afdeling
Innovation & Research staat, vaak in samenwerking met derden, aan de wieg van de ontwikkeling van nieuwe concepten.

u als consultant

De consultant vormt een belangrijke schakel tussen leverancier en eindgebruiker. Bij Priva hechten we dan ook aan een goede relatie met de adviseur. Als adviseur kunt u vertrouwen op state of the art hard- en software, die moeiteloos integreert met andere systemen en disciplines. De eindgebruiker verwerft bij Priva altijd het eigendomsrecht op de hard- en software. De flexibiliteit (schaalbaar, modulair en veldapparatuuronafhankelijk) en de  betrouwbaarheid die Priva biedt, maakt de keus voor u als adviseur wel erg gemakkelijk.

Wij helpen u graag!