Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

De toekomst van gebouwbeheer staat in de cloud

En wij vinden dat het haalbaar moet zijn voor elk type gebouw - groot of klein.

Wilt u weten wat onze cloud voor uw gebouw kan doen? Neem contact op met een van de experts van Priva of uw Priva partner.

Gerard van der Hoeven
Gert Jan Jacobse
 
 • De oplossingen van Priva ondersteunen de ambitie om de prestaties van gebouwen naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Gebouwen die een gezond en comfortabel klimaat bieden, waarin mensen op hun best presteren, terwijl ze zo min mogelijk energie gebruiken. Om dit ambitieuze doel te bereiken, moeten niet alleen gegevens worden verzameld en geanalyseerd. Ze moeten ook op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd worden, in een relevante context en altijd en overal toegankelijk. En dan is de cloud de oplossing. Onze nieuwste en toekomstige oplossingen voor gebouwbeheer en performance zijn gebaseerd op de cloud. Om te garanderen dat gebruikers steeds profiteren van de laatste (software) ontwikkelingen en te zorgen dat zij real-time vergelijkingen van prestatiecijfers kunnen maken.

  Aansluiting op de cloud voor elk gebouw

  Tot nu toe waren de meeste cloud services voor gebouwenbeheersystemen alleen haalbaar voor grotere gebouwen, door de relatief hoge investeringen die ze vereisten. Wij geloven echter dat de cloud toegankelijk moet zijn voor elk gebouw, ongeacht hoe klein of 'eenvoudig' ze zijn, in termen van functie.

  Daarom stelt Priva de apparatuur die nodig is voor verbinding met de cloud beschikbaar bij elke Priva clouddienst, als onderdeel van het abonnement. De hardware blijft eigendom van Priva. Op deze manier kan elk type project profiteren van betaalbare clouddiensten. Als nieuw toegevoegde clouddiensten om een andere cloud-connector vragen, of als een cloud-connector defect raakt, dan regelt Priva de update of vervanging.

  Remote Management: veilig, snel en efficiënt

  Met Priva Remote Management, hebt u overal toegang tot uw gebouwautomatiseringssysteem via de cloud. Dit biedt u niet alleen een handige, snelle en veilige verbinding op afstand, het helpt u ook om kosten te besparen op onderhoud. Het vermindert namelijk de reistijd en kosten van de onderhoudsorganisatie van uw gebouw. Daarbij ondersteunt het uw onafhankelijkheid bij het selecteren van een onderhoudspartner, omdat u zelf bepaalt wie toegang krijgt tot uw clouddiensten.

  Priva BI Metrics: helder inzicht in de prestaties van uw gebouw

  Priva BI Metrics zorgt voor optimaal gebruik van de installaties in gebouwen, met behulp van het gebouwbeheersysteem. De clouddienst analyseert grote hoeveelheden gegevens, die in een compleet overzicht aan de dienstverlenende organisaties laten zien welke delen van de installatie optimaal presteren en welke niet. Dit maakt gericht (preventief) onderhoud mogelijk, alleen op die plaatsen waar het nodig is, en stelt gebruikers in staat om het comfort te verhogen terwijl zij energie besparen.

  TC Energy: eenvoudige energiemonitoring

  Dankzij Priva TC Energy, hebt u geen ​​expert op het gebied van energiemanagement nodig om effectief toezicht op het energieverbruik van uw gebouw te houden. De onlinedienst toont het energieverbruik in overzichtelijke dashboards. Zo kunt u het dagelijks elektriciteitsverbruik in specifieke delen van uw gebouw bijhouden. Als een deel van het gebouw pieken in het elektriciteitsverbruik laat zien wanneer het gebouw gesloten is, dan weet u dat dit nader onderzoek vraagt.

  Als u Priva BI Metrics gebruikt en verbeteringen hebt uitgevoerd aan uw installaties, dan wilt u er zeker van zijn dat deze investeringen niet alleen leiden tot een verbeterd comfort. U wilt ervoor zorgen dat uw gebouw minder energie gebruikt. Met Priva TC Energy kunt u de energiebesparingen die het gevolg zijn van deze verbeteringen laten zien en de doeltreffendheid ervan aantonen.

  Omdat efficiënt energiegebruik een grote bijdrage levert aan duurzamer gebouwbeheer, stelt Priva TC Energy een jaar lang gratis ter beschikking bij elke nieuwe cloudverbinding. Hierdoor kunt u TC Energy uitproberen en ondervinden hoe het u kan ondersteunen in het verlagen van de energiekosten. Uiteraard zonder verplichtingen.

  De cloud is de toekomst van gebouwbeheer

  Clouddiensten bieden u flexibiliteit bij het beheer van uw gebouw. Bent u geabonneerd op diensten die u niet meer nodig hebt? Beëindig eenvoudigweg het abonnement. Wilt u extra diensten gebruiken? Priva clouddiensten kunnen eenvoudig worden toegevoegd, zonder hoge investeringen en complexe inbedrijfstelling. Door de verbinding met de cloud voor de huidige en toekomstige diensten, zal de behoefte aan VPN-verbindingen verdwijnen. Dit leidt tot hogere veiligheid, betere bruikbaarheid en mogelijk lagere kosten voor externe verbindingen.


Wij helpen u graag!