Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Meiny Prins

Algemeen directeur Meiny Prins trad in 2003 in dienst bij Priva, daarvoor was ze oprichter en directeur van een succesvol ontwerp- en communicatiebureau.

In maart 2009 is Meiny Prins verkozen tot winnares van de Prix Veuve Clicquot 2009 en zij is daarmee Zakenvrouw van het Jaar 2009. In november 2009 won Meiny Prins met Priva de eerste Cleantech Star van het Wereld Natuur Fonds. Het WNF kende deze toe aan Priva omdat Priva zich onderscheidt in de schone technologiesector. Doorslaggevend is de bijdrage die Priva levert op het gebied van innovatie, economisch potentieel en CO2-reductie.

De thema's waar Meiny Prins zich voor inzet zijn duurzaamheid, innovatie en internationalisering. Zij is een veelgevraagde autoriteit op deze gebieden en wordt regelmatig uitgenodigd als sparringpartner voor bewindslieden. Met haar heldere en inspirerende verhaal overbrugt zij grenzen tussen bedrijven, overheden en sectoren.

In 2014 startte Meiny Prins het initiatief 'Sustainable Urban Delta', een verzameling parels op het gebied van water, voedsel, energie en kennis. Met dit initiatief wil zij stimuleren dat er in ons land meer uitgegaan wordt van de innovatieve krachten die er zijn en van de kansen die er liggen voor Nederland in de wereld, als er maar een gezamenlijke visie op de toekomst is.

Op www.meinyprins.com vindt u lezingen, interviews en blogs.

Het CV van Meiny Prins vindt u op LinkedIn of volg Meiny Prins op Twitter

 

Bekijk het filmpje 'Nederland, de groenste stad van de wereld' (2013)

Meiny Prins

Wij helpen u graag!