Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Solliciteren?

Interesse?

Als je interesse hebt, bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer direct via het online sollicitatieformulier of door jouw CV inclusief motivatie te mailen naar werkenbijpriva@priva.nl.

Voor extra informatie over een vacature of het werken bij Priva, kun je ook contact opnemen met onze HRM afdeling op telefoonnummer 0174 522661 en vragen naar één van onze HRM-adviseurs.

Sollicatieprocedure

Na ontvangst van je sollicitatie, sturen wij je direct een ontvangstbevestiging. Vervolgens toetsen wij of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een vervolg. Wij geven je binnen vijf werkdagen een terugkoppeling op de status van jouw sollicitatie.

Indien er voldoende aansluiting is om met elkaar in gesprek te gaan, vinden er 1 á 2 gesprekken plaats voor een stage/afstudeerplaats en minimaal twee gesprekken voor een traineeship of baan. Aansluitend volgt een afrondend arbeidsvoorwaardelijk gesprek met een van onze HRM adviseurs. 

Open sollicitaties

Mocht je niet direct een passende vacature vinden op onze website, maar ben je wel geïnteresseerd in een baan, stage of afstudeerplek bij Priva, dan kun je ook altijd een open sollicitatie sturen.

Open sollicitaties inclusief CV kun je mailen naar werkenbijpriva@priva.nl Vermeld daarin altijd waar je naar op zoek bent (baan, stage, afstudeerplek), voor welke periode en wat jouw motivatie is.  

Wij helpen u graag!