Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

 • Wat we doen

 • Tuinbouw

  Tuinbouw

  Meet- en regelsystemen op het gebied van klimaat, water, energie, arbeid en productie, met als doel optimaal rendement te verkrijgen uit de primaire processen die plaatsvinden in de tuinbouw.

  Lees verder
 • Rustgevend binnenklimaat

  Gebouwbeheer

  Oplossingen en producten die zorgdragen voor een gezond binnenklimaat en een duurzame energiehuishouding voor de gebruikers van leef- en werkomgevingen.

  Lees verder

De Priva thema's

 • Water

  Water is leven, ook in de tuinbouw. Voldoende en gezond water is een basisvoorwaarde voor een geslaagde teelt. In sommige gebieden is water schaars, in andere gebieden mag drainwater niet zomaar worden geloosd. Zuinig en verantwoord waterbeheer is daarom noodzaak op elk tuinbouwbedrijf. Priva helpt u aan de perfecte oplossingen.

  Een kleine selectie van Priva's Water oplossingen:

  Ontdek al onze oplossingen
 • Energie

  Energiebeheer wordt steeds belangrijker, zowel voor gebouwbeheer als in de moderne glastuinbouw. Met de Priva oplossingen voor energiebeheer houdt u de energiestromen in balans en bent u altijd voorzien van de nieuwste kennis en inzichten. Hiermee beschikt u over waardevolle managementinformatie en kunt u uw energiestrategie bepalen.
 • Klimaat

  Voor een gezond binnenklimaat moeten temperatuur, licht, luchtvochtigheid en CO2-concentratie in een ruimte goed op elkaar zijn afgestemd. Dat geldt voor een kas, maar ook voor een klaslokaal, hotelkamer of kantoorruimte. Priva levert verschillende oplossingen waarmee u uw binnenklimaat monitort en nauwgezet regelt.

  Een kleine selectie van Priva's Klimaat oplossingen:

  Ontdek al onze oplossingen
 • Proces

  Uw productie hangt af van een optimale regeling van alle processen rondom de teelt. De procescomputer is het kloppend hart van uw bedrijf. Priva biedt verschillende oplossingen voor automatiseringsvraagstukken binnen uw onderneming. Betrouwbaar en efficiënt optimaliseert u daarmee uw bedrijfsvoering.

  Een kleine selectie van Priva's Proces oplossingen:

  Ontdek al onze oplossingen
 • Management

  Op uw bedrijf is een schat aan informatie aanwezig. Priva helpt u om die informatie te benutten zodat u de juiste beslissingen op het juiste moment kunt nemen. De automatiseringsoplossingen van Priva zijn flexibel en modulair, zodat u altijd kunt kiezen voor het systeem dat het beste bij u past!
 • Duurzaamheid

  Samen zijn we verantwoordelijk voor deze aarde en hoe we deze doorgeven aan komende generaties. Voor Priva betekent dit onder andere dat onze producten betrouwbaar zijn, een lange levenscyclus moeten hebben, en dat we langdurige relaties aangaan. De Priva oplossingen geven u de mogelijkheid om schaarse natuurlijke hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.
 • Comfort

  Voor een gezond binnenklimaat moeten temperatuur, licht, luchtvochtigheid en CO2-gehalte goed op elkaar zijn afgestemd. Dat geldt zowel voor een kantoorruimte, hotelkamer, ziekenhuis en klaslokaal als voor een kas. Bij nieuwbouw, bestaande bouw en renovatieprojecten. Met de Priva oplossingen monitort en regelt u het binnenklimaat nauwgezet, en desgewenst op individueel niveau.
 • Integratie

  Met een optimale koppeling van alle systemen in uw gebouw houdt u de kosten gedurende de gehele levensduur van het gebouw zo laag mogelijk. Priva biedt u alle mogelijkheden om klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig te integreren met (nieuwe en bestaande) subsystemen zoals brand- en inbraakbeveiliging, boekingssystemen, comfortregelingen, liften en toegangssystemen.
 • Performance

  Presteren uw installaties na oplevering volgens verwachting? Wellicht functioneert het apparaat niet naar behoren, is het gebruik ervan gewijzigd of zijn de instellingen niet optimaal. Met de oplossingen van Priva kunt u uw gebouwautomatisering snel en gericht bijsturen en regelen. Zo houdt u het functioneren van uw gebouw onder controle.

Wij helpen u graag!