Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • (Junior) Support Engineer

Technische topper die staat voor optimale support aan de klant!

Priva is wereldmarktleider in procesautomatisering en maatwerkoplossingen voor de tuinbouw en levert een breed scala aan duurzame producten. Met grote betrokkenheid en enthousiasme spelen we snel in op de dynamische wereld van de tuinbouw, waarbij we veel waarde hechten aan onze bijdrage bij maatschappelijke thema's zoals de wereldvoedselproblematiek. De Branch Office EMEA is verantwoordelijk voor de markt in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika en bestaat uit de afdelingen Sales, Sales Desk & Technical Support. Priva's missie is: Creating a climate for growth. Binnen de Branch Office bieden wij je de kans om met eigen ogen te ervaren hoe veelzijdig en dynamisch de wereld van Priva binnen de Horticulture is. En vooral, waar we het verschil maken voor onze partners en eindgebruikers.

Wat ga je doen?

Als Support Engineer werk je samen met jouw team aan een optimale support op de Priva producten aan dealers en eindgebruikers binnen de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika.
Je adviseert de eindgebruiker bij het vinden van de oplossing en draagt technische problemen intern over waar nodig. Deze positie is ideaal als jij net je Technische MBO diploma op zak hebt, maar heb jij al enkele jaren relevante werkervaring dan is dit ook een mooie kans om je verder te ontwikkelen!

Dit houdt in dat jouw dag aan de helpdesk nooit hetzelfde is. Iedere dag komen er nieuwe telefoontjes binnen met weer andere vraagstukken. Sommige los je zo op, andere vraagstukken hebben meer tijd nodig. Je bent in staat om technische support te leveren op een klantgerichte manier. Het geven van een goed gevoel aan de klant is minstens net zo belangrijk als de oplossing. Klantgerichtheid is dus prioriteit nummer één. Je bent een kei aan de telefoon en kunt goed werken onder druk. Je informeert, registreert en signaleert tijdig zodat de klant zo snel en goed mogelijk geholpen is. Je werkt nauw samen in jouw team en krijgt een kick van een tevreden klant! Verder ben je ondernemend, houd je van een uitdaging en beschik je over een gezonde dosis humor!

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Je hebt MBO werk en denkniveau; bij voorkeur een technische opleiding;
  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en enthousiast;
  • Je staat open om de Horticulture branche te leren kennen!
  • Kennis van de Engelse taal is een must; kennis van een tweede vreemde taal zou mooi zijn!
  • Je voelt je verbonden met de missie van Priva;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs-B;
Solliciteer op deze vacature

Of stuur uw sollicitatie naar werkenbij@priva.nl

Wij helpen u graag!