Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Account Manager

Commercieel talent binnen de Horticulture

Priva is op zoek naar een Account Manager Horticulture. Samen met onze dealers verkoop je onze duurzame, technische oplossingen: producten en diensten waarmee de telers met minder gebruik van water en energie een hoger rendement halen.

Met jouw ervaring in B2B en commerciële drive weet je waardevolle resultaten te boeken. Je hebt oog voor relatiebeheer, hebt technische affiniteit en je bent natuurlijk een echte doorzetter. Met jouw internationale saleservaring weet je ontwikkelingen binnen de markt te signaleren en te vertalen naar concrete commerciële acties en oplossingen.
Je wordt blij van waarden als duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en dit enthousiasme straal je uit. Hiermee weet je je collega's te inspireren en lever je iedere dag een waardevolle bijdrage aan Priva's doelstellingen. Je rapporteert aan de manager Sales EMEA.

Priva is wereldmarktleider in procesautomatisering en maatwerkoplossingen voor de tuinbouw en levert een breed scala aan duurzame producten. Met grote betrokkenheid en enthousiasme spelen we snel in op de dynamische wereld van de tuinbouw, waarbij we veel waarde hechten aan onze bijdrage aan maatschappelijke thema's zoals de wereldvoedselproblematiek. De Branch Office EMEA is verantwoordelijk voor de markt in de regio Europa, het Midden-Oosten, Afrika & Australia en bestaat uit de afdelingen Sales, Sales Desk & Technical Support.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

Je bent intrinsiek gemotiveerd, voelt je thuis bij Priva's missie en business en je bent gewend om internationaal te denken en doen. Je staat stevig in je schoenen en kan 'out-of-the-box' denken, maar blijft realistisch. Je bouwt actief aan een waardevol netwerk. Met jouw communicatieve vaardigheden en een vleugje humor weet je jouw eigen visie helder over te brengen.

  • HBO werk- en denkniveau, richting commerciële economie of bedrijfskunde;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een (internationale) B2B-omgeving;
  • Je hebt affiniteit met de tuinbouw;
  • Je hebt ervaring met de verkoop van technische oplossingen;
  • Je bent bereid om te reizen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse & Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van een derde moderne taal (bij voorkeur Duits) is een pre;
  • De volgende competenties zijn van belang: communicatief  zeer vaardig, zelfstandig, resultaatgerichtheid, onderhandelen, voortgangsbewaking en tactisch ingesteld.

De afdeling Sales EMEA

Op de Priva Campus in het Westland (tussen Rotterdam en Den Haag) werken ruim 300 professionele en betrokken medewerkers in een informele cultuur aan de ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer. Priva's innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen worden wereldwijd toegepast in de utiliteitsmarkt, industrie en agrarische markt. Wij bedienen de internationale markten vanuit onze vestigingen in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Canada, Mexico en China.

Bij Priva staat de mens centraal. Wij vertrouwen op talent en geven ruimte aan ontwikkeling. Een prettige werksfeer vinden we erg belangrijk en wij geloven dat hierin betere prestaties worden geleverd. Prestaties waartegenover een marktconform salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket staat. Wil je meer weten over Priva en onze manier van werken? Bezoek dan onze website op www.priva.nl of stuur direct jouw CV en motivatie naar werkenbijpriva@priva.nl

Solliciteer op deze vacature

Of stuur uw sollicitatie naar werkenbij@priva.nl

Wij helpen u graag!