Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Auteur technische documentatie

Vertaalt techniek in communicatie

Als Auteur van technische documentatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebruikersdocumentatie (handleidingen en helpteksten) middels het beschrijven van de productfunctionaliteit. De gebruikersdocumentatie wordt geschreven op basis van de projectopdracht, een projectplanning en de functionele specificaties/ontwerp van het intern of extern ontwikkelde product. Je beoordeelt documentatie en laat deze toetsen.

Tevens onderzoek je applicaties en technieken om de documentatie te kunnen verbeteren. Je hebt overleg met support en Technical Trainers over de documentatie. 

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Opleiding Nederlands, Communicatie of Journalistiek of een opleiding in technische richting
  • Technische affiniteit of interesse in techniek
  • Zeer goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
  • De volgende competenties zijn van belang
  • pro-actief, daadkrachtig, analytisch, accuraat en samenwerken
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre

De afdeling Training & Documentation

De afdeling Research & Development ontwikkelt producten en faciliteert diensten voor de marktgroepen Agro en Building. Research & Development opereert in het spanningsveld van vrije innovaties en verbeteringen in bestaande productlijnen en van functionele evolutie en technische revolutie. Daarbij schenken we veel aandacht aan het voortdurend professionaliseren van onze werkwijzen.

De vakgroep Documentation is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en reviewen van gebruikersdocumentatie en het beschrijven van product functionaliteit voor softwareapplicaties.

De Auteur technische documentatie maakt deel uit van het projectteam dat bestaat uit software-engineers, testers, consultants, architecten en projectleiders. Het is bespreekbaar de functie in te vullen voor 4 dagen per week.

 

Solliciteer op deze vacature

Of stuur uw sollicitatie naar werkenbij@priva.nl

Wij helpen u graag!