Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • E-learning ontwikkelaar en Academy beheerder

Als het grenzeloos opleiden van anderen opleiden jouw passie is!

Het Priva Academy team is verantwoordelijk voor het vastleggen en distribueren van de Priva kennis. Dit doen zij door de kennis van kennisdragers vast te leggen in E-learning en distribueren dit via een online platform naar Priva medewerkers, Priva partners en Priva eindgebruikers. 

Op dit moment wordt er getraind in 15 verschillende landen in 4 verschillende talen. Het aantal professionals dat nu gebruik maakt van online leren is 1100, en vanwege de grote voordelen van online leren is dit aantal nog steeds sterk groeiende. 

Om deze reden zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van E-learning content voor de Horticulture markt wereldwijd, op zowel technisch, gebruikers als wel algemeen domein niveau. En je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van de online klaslokalen.

Is anderen opleiden je passie, ben je didactisch goed onderlegd en kun je deze kennis en vaardigheden toepassen in combinatie met een moderne opleidingstool als E-learning, dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor meer informatie zie ook:

Priva Academy a service that connects the right people.Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • HBO of universitaire opleiding;
  • Kennis van en ervaring met processen, methodieken, technieken en tools die gebruikt worden bij het creëren leercontent voor een E-learning omgeving;
  • Beheersing van de Engelse taal is vereist;
  • De volgende competenties zijn van belang:
    teamplayer, communicatief, didactisch, resultaatgericht en analytisch.Wij helpen u graag!