Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

 • Front-end HTML/CSS template talent

Word jij de schakel die samen met onze UX'ers en developers nieuwe ideeën omzet naar goed bruikbare en (natuurlijk) responsive web-apps?

Wij zijn Priva en we zijn op zoek naar een supergetalenteerde HTML/CSS'er die Bootstrap uitgespeeld heeft! Iemand die onze ideeën en ontwerpen om kan zetten naar een cross- browser en device werkende interface voor onze klanten en daardoor direct bijdraagt aan een duurzamere wereld. 

Alsof dat nog geen reden genoeg is, mag je daarnaast ook bijdragen aan het opzetten en onderhouden van de bedrijfsbreed gedragen corporate webstyle-guide die ervoor zorgt dat al onze web-apps dezelfde identiteit uitstralen.

Onze klanten zijn telers van groente, fruit en bloemen. Je vindt ze bij ons om de hoek in het Westland, maar bijvoorbeeld ook in China, Mexico, en Californië. Het is hun doel is om met minder energie en water toch voldoende en kwalitatief goed voedsel te produceren voor de groeiende wereldbevolking. Zij zijn dagelijks intensief bezig met het beheren van het klimaat- en energieproces in hun High Tech kassen via onze applicaties. De user interface die jij ontwikkelt geeft de telers controle, inzicht en het vermogen te besparen waar het kan. Daarnaast ontwikkelen en leveren we producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer in gebouwen.

Je krijgt van ons een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan. Wij zijn benieuwd of jouw DNA matcht met die van ons:

 • Je hebt een oprechte fascinatie voor het Front-end vakmanschap en dus ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
 • Je sluit vanzelfsprekend al aan in het designtraject en bent verantwoordelijk voor het   realiseren van de ontwerpen. Jij bent onze HTML/CSS expert, maar wanneer nodig sta je je teamgenoten bij met bijvoorbeeld testen of UI design.
 • Je HTML en CSS is gestructureerd, leesbaar en semantisch een juweeltje. Maar je kunt ook terugschakelen naar de Prototyping-modus, waarbij je snel oplossingen in elkaar zet en zo nodig ook weer weggooit.
 • Je hebt affiniteit met UX. Jij snapt dat een perfect getimede animatie of een zorgvuldig gekozen woord het verschil kan maken voor onze gebruikers. Je kunt visual designs en interactieve mock-ups goed interpreteren en zo nodig challengen.
 • Je waardeert details, maar je denkt ook graag mee over het grotere geheel. Je kunt jouw creatieve ideeën goed onder woorden brengen en staat open voor die van anderen. Als er keuzes gemaakt moeten worden, dan weeg je daarbij de waarde voor onze klanten, de haalbaarheid, timing en het belang van Priva goed af.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

 • Minimaal HBO werk en denk niveau op het gebied van webontwikkeling.
 • Circa 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke Front-end rol.
 • Vanzelfsprekend ben je sterk in HTML, CSS en Bootstrap. Kennis van JavaScript is een pre.
 • Je hebt ervaring met Sass/SCSS en Angular. Je kent Git, SVN of TFS.
 • Nederlands sprekend en uitstekende beheersing van de Engelse taal.
 • Je voelt je thuis in een multi-disciplinair team. Met een "Agile mindset" pas je je gemakkelijk aan bij veranderingen of nieuwe inzichten.

De afdeling Control & Interact

Je komt in een team/squad van Front-end ontwikkelaars en UX designers die features ontwikkelen voor verschillende producten in de hightech tuinbouw en gebouwbeheer. Samen met een Cloud en Gateway squad werken we aan web gebaseerde UI's voor laptop, tablet en smartphone. Hierbij werk je samen met Product Managers, Software Ontwikkelaars, Software Architecten en Testers. Maar ook Service en Support medewerkers zitten dichtbij, zodat je het direct hoort als klanten ergens tegenaan lopen. En vanzelfsprekend ook als ze superblij met ons zijn.

 

De Front-end, Cloud en Gateway squads maken samen met enkele andere squads deel uit van het cluster Control & Interact. Dit cluster is binnen Priva verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van standaard software voor slimme besturing en bruikbare bediening voor haar markten in de tuinbouw en gebouwbeheer.

 

Naast dit product/markt gerichte Front-end team ga je deel uitmaken van het User Experience-team. Met je UX collega's deel je je expertise, inspiratie en uitdagingen. Samen met andere Front-end ontwikkelaars en designers til je de UX discipline bij Priva op een hoger niveau. Je beheert samen de digitale branding en gaat daarbij voor herbruikbaarheid en consistentie. In ruil daarvoor ontvangen zij je aanvraag om naar de Fronteers conferentie of de CSS Day te gaan met gejuich in plaats van vragen.

 

En natuurlijk hebben we aan jou ook graag een leuke, sympathieke collega. We kunnen best tegen een geintje en we vinden het gezellig als je meedoet met één van onze sportieve activiteiten, een hackathon of teametentje.

 

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.

 

 

 

Solliciteer op deze vacature

Of stuur uw sollicitatie naar werkenbij@priva.nl

Wij helpen u graag!