Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Front - End Web Developer

Ga jij ons team vooruit helpen op het gebied van web development?

Wij zijn Priva en we zijn op zoek naar een getalenteerde front-end web developer! Iemand die met HTML/CSS en client-side scripting intuitieve en responsive web applicaties kan bouwen. Een teamspeler die analytisch, creatief en resultaatgericht is. Web development is jouw passie en daarom ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent zelfstandig, creatief en leergierig en je draagt graag jouw kennis uit aan je collega's.


Onze klanten zijn telers van groente, fruit en bloemen. Je vindt ze bij ons om de hoek in het Westland, maar bijvoorbeeld ook in China, Mexico, en Californië. Hun doel is om met minder energie, water en arbeid toch voldoende en kwalitatief goed voedsel te produceren voor de groeiende wereldbevolking. De web applicaties die jij ontwikkelt helpen onze klanten dit doel te bereiken.


Je krijgt van ons een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan bij een internationaal familiebedrijf dat duurzame producten en diensten ontwikkelt en levert in tuinbouw en utiliteit. Niet alleen komt duurzaamheid tot uiting in onze producten en diensten, maar ook in onze campus en de relatie met onze medewerkers, partners en leveranciers. Bij Priva hebben we een open cultuur waarin we veel en graag samenwerken. Binnen onze afdeling krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook vrijheid.

 

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Minimaal HBO werk en denk niveau op het gebied van webontwikkeling;
  • Circa 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare web development rol;
  • Diepgaande kennis van en ervaring met Angular, Typescript, HTML, CSS en Bootstrap;
  • Kennis van Sass en 3rd party UI toolkits zoals Kendo UI;
  • Kennis van MVC, WebApi, C#, Visual Studio en VSTS is een pré;
  • Nederlands sprekend en uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • Met een "Agile mindset" pas je je gemakkelijk aan bij veranderingen of nieuwe inzichten en je vindt het prettig om in een klein multi-disciplinair team (4-6) te werken;
  • Je kunt andere teamleden coachen,  begeleiden en vooral enthousiasmeren bij het leren van nieuwe front-end technieken.De afdeling Research & Development

De afdeling Research & Development bestaat uit 110 professionals die producten ontwikkelen voor de marktsegmenten waarin Priva actief is. Binnen de afdeling Research & Development wordt in kleine teams gewerkt aan innovatieve projecten en aan doorontwikkeling van bestaande productlijnen. Research & Development bestaat uit gekwalificeerde professionals met passie voor hun vak. Aandacht voor nieuwe technieken en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zorgt ervoor dat onze professionals blijven groeien.

 

Je komt in een team wat bouwt aan cloud services die bestaan uit web applications, cross-platform apps en een Azure back-end.met jouw hulp willen overstappen van MVC naar Angular web applicaties. De web applicaties van onze verschillende services komen samen in een portal, waarbij intuitieve en consistente UI die aansluit bij onze huisstijl belangrijk is.

 

Hierbij werk je samen met Product Managers, Software Developers, Software Architecten en Testers. Maar ook Service en Support medewerkers zitten dichtbij, zodat je het direct hoort als klanten ergens tegenaan lopen. En vanzelfsprekend ook als ze superblij met ons zijn.

 

Wij helpen u graag!