Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Hardware Engineer

Veelzijdige teamspeler in een high tech omgeving

Spreekt een functie in een high tech omgeving jou aan waarin je als Hardware Engineer werkt aan product ontwikkeling, innovatie en onderhoud? Dan is deze veelzijdige functie jou op het lijf geschreven.

Priva levert producten en diensten voor de tuinbouw- en gebouwautomatisering. Voor deze sectoren worden op de afdeling R&D innovatieve en duurzame Hardware en Software oplossingen ontwikkeld. Daarnaast heeft de afdeling R&D een breed portfolio van producten in beheer.

Als Hardware Engineer ben je betrokken bij volledig nieuwe product ontwikkeltrajecten en werkzaamheden aan bestaande producten.

Vanuit het hardware team zul je werken in een multidisciplinaire omgeving van Electronica, Mechanica, (Embedded) Software, Inkoop, Support en Productie.

Het merendeel van de elektronica en mechanica ontwikkeling wordt in nauwe samenwerking met ontwikkelpartners uitgevoerd. Als Hardware Engineer ben je het technisch aanspreekpunt, sparringspartner en vervul je de regie rol richting deze (internationale) partners.

Tijdens het hardware productontwikkelproces ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en bewaken van de functionaliteit met de juiste kwaliteit. Je zorgt ervoor dat de juiste technische keuzes worden gemaakt gebaseerd op jouw elektrotechnische kennis en in afstemming met de andere disciplines.

Deze functie is ideaal voor een zelfstandig en proactief persoon die dankzij goede communicatieve vaardigheden goed weet te schakelen met verschillende betrokkenen binnen en buiten Priva. Je wordt op basis van een inwerkprogramma intensief begeleid.

 

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Afgeronde HBO of universitaire opleiding richting elektrotechniek of elektronica;
  • Meerdere jaren ervaring met elektronica in een productontwikkelomgeving;
  • Bekend met het werken in een multidisciplinaire ontwikkelomgeving;
  • Brede kennis van hardware technieken en (nieuwe) technologieën;
  • Ervaring of kennis van Embedded Software ontwikkeling is een pré;
  • Ervaring met uitbestedingstrajecten is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftp;
  • Analytisch, kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en een proactieve teamspeler met doorzettingsvermogen.

De afdeling Research & Development

De afdeling R&D bestaat uit 110 professionals en ontwikkelt producten voor marktsegmenten waarin Priva actief is. Binnen R&D wordt gewerkt met teams aan innovatieve projecten en doorontwikkeling van bestaande productlijnen. De focus van R&D ligt op de ontwikkeling van software, elektronica en mechanica, waarbij de Hardware Engineers nauw samenwerken met (embedded) software engineers, test engineers en externe bedrijven. R&D bestaat uit gekwalificeerde professionals met passie voor hun vak. Aandacht voor nieuwe technieken en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zorgt ervoor dat onze professionals blijven groeien.

 

Wij helpen u graag!