Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • ON HOLD General Manager Priva Latina America (Mexico)

Wanneer B2B sales, tuinbouw, ondernemerschap en managen jouw tweede natuur is

Priva geeft er de voorkeur aan om dicht bij onze klanten te werken. Daarom gebruiken we een regionale marktbenadering vanuit lokale kantoren over hele wereld (EMEA, Azië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en inspirerende General Manager voor ons kantoor in Mexico (geopend in 2010). Deze vacature is onstaan doordat de huidige General Manager een andere rol binnen Priva gaat vervullen en omdat wij de ambitie hebben verder te groeien in deze regio.

Als General Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de dagelijkse operatie op kantoor. Het behalen van de verkoop, het jaarlijkse sales target en de ontwikkeling van nieuwe verticals in de regio .Je zal een groot gedeelte van jouw tijd besteden aan het managen van key accounts in Latijns-Amerika. Commercie stroomt door je bloed en je doet het niet voor minder dat het beste. Je bent een pionier en je hebt een resultaat gedreven en beslissende management style. Jouw hoofddoel zal het succesvol ontwikkelen van nieuwe verticals als soft fruit zijn. Verder zal je bijdragen aan een perfect service niveau. Met jouw visie en management style zullen jij en jouw team de gestelde doelen weten te behalen. Het is jouw tweede natuur om om te gaan met grote (commerciële) uitdagingen en vind jij stimulerende en creatieve oplossingen. Jij bent een (strategisch) business developer, manager, connector en pionier in 1.

Met jouw commerciële drive en ervaring in de tuinbouw heb jij de mogelijkheid om een (B2B) netwerk te bouwen en de bestaande uit te breiden. Je hebt ervaring in Internationale tuinbouw en samen met het locale sales team creëer je de beste service die denkbaar is. Je kent je weg rond de Latijns-Americaanse cultuur (je spreekt Spaans en Engels) en je verkoopt door relaties op te bouwen en te onderhouden. Je bent goed bekend met technologie en je weet hoe je een deal sluit. Onze ambitie is het creëren van een ondersteunend regionaal kantoor met verschillende lokale kantoren in Amerika en daarom zal jij rapporteren aan de General Manager van Priva inc. California.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Minimaal een HBO diploma (Technical Business Management of vergelijkbaar);
  • Ervaring met B2B Sales in een internationale omgeving;
  • Aantoonbare management ervaring;
  • Je bent een ondernemer met een duidelijke visie, je denkt strategisch terwijl je de dagelijkse operationele zaken beheert;
  • Ervaring in de tuinbouw is een pre;
  • Je spreekt vloeiend Engels en Spaans;
  • Je bent gevoelig voor de zaken die om je heen gebeuren en je bent in staat om verschillende communicatie stijlen aan te nemen en dagelijks te werken met verschillende culturen;
  • Deze competenties sluiten bij jou aan: visie, go-getter, beslissend, resultaat gedreven, coachend vermogen, interpersoonlijke sensitiviteit en samenwerking.

De afdeling

Wij bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende positie binnen een internationaal familiebedrijf die de focus heeft op het ontwikkelen en het leveren van producten en diensten voor duurzame en innovatieve klimaatbeheersing en proces management in de tuinbouw en gebouwbeheer.
Duurzaamheid vind je niet alleen terug in onze producten en diensten, maar ook in onze campus en de relaties met onze medewerkers, partners en leveranciers.

Bij Priva onderhouden we een open cultuur  waarin At Priva, we maintain an open culture in which goede samenwerking wordt benadrukt en gewaardeerd. Wil je meer weten over Priva en onze manier van werken? Neem dan een kijkje op onze website www.priva.com of stuur jouw CV en motivatie naar werkenbijpriva@priva.nl ter attentie van Maarten Hartong of Lianne van der Stok.

Solliciteer op deze vacature

Of stuur uw sollicitatie naar werkenbij@priva.nl

Wij helpen u graag!