Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

 • Product Support Specialist

Wij zijn Priva en zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die houdt van uitdaging.

Iemand die uit de techniek op een breed vlak support levert, technische problemen analyseert en collega's in het binnen- en buitenland ondersteunt bij het oplossen van complexe vraagstukken in onze softwareproducten voor hightech gebouwbeheer. Een teamplayer, die analytisch, vasthoudend en verantwoordelijk is en vraagstukken vanuit een breder perspectief integraal kan benaderen.

Klanten en collega's helpen is jouw passie. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te onderzoeken. Je wordt blij van het vinden van oplossingen voor complexe problemen in het gebruik van ons software product en je schrikt niet terug als je verder moet zoeken in het ICT-netwerk van de klant. Collega's van de verkoopkantoren helpen, training geven aan collega's, het testen van nieuwe productversies in de praktijk bij onze testklanten, het behandelen van binnengekomen Requests for Change, het zit allemaal in je zeer afwisselende takenpakket.
Je werkt in het productteam dat de producten ontwikkelt en daardoor is hulp altijd in de buurt. Je deelt graag zelf je dagen in en vindt reizen naar testlocaties in Nederland en in het buitenland geen probleem.

Je krijgt van ons een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan bij een internationaal familiebedrijf dat producten en diensten ontwikkelt en levert voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer in utiliteit en tuinbouw. Niet alleen komt duurzaamheid tot uiting in onze producten en diensten, maar ook in onze campus en de relatie met onze medewerkers, partners en leveranciers.

Bij Priva hebben we een open cultuur waarin we veel en graag samenwerken. Binnen onze afdeling krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook vrijheid.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

 • Afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur informatica of (electro)techniek;
 • HBO werk- en denkniveau, door opleiding of werkervaring verkregen;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een support/helpdesk functie;
 • Je vindt het leuk om collega's en klanten verder te helpen met hun vragen en issues;
 • Je bent servicegericht, communicatief, sterk analytisch, creatief, zelfstandig en accuraat;
 • Je hebt verantwoordelijksgevoel en stevige coordinatie- en organisatiecapaciteiten;
 • Kennis van Cloud Operations Management, netwerken, communicatie protocollen (zoals BACNet, Modbus, KNX of Mbus) en Windows besturingssystemen;
 • Ervaring met gebouwautomatisering;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en schrift, Duits spreken is een pré;
 • je vindt het prettig om samen te werken in teamverband;
 • In bezit van rijbewijs B.

De afdeling Productontwikkeling

De afdeling Productontwikkeling bestaat uit 100 professionals die producten ontwikkelen voor de marktsegmenten waarin Priva actief is. Binnen de afdeling Productontwikkeling wordt in diverse multidisciplinaire teams gewerkt aan innovatieve projecten en aan doorontwikkeling van bestaande productlijnen. Je werkt samen met Product Managers, Software Ontwikkelaars, UX Designers, Testers en andere Product Support specialisten. Productontwikkeling bestaat uit gekwalificeerde professionals met passie voor hun vak. Aandacht voor nieuwe technieken en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zorgt ervoor dat onze professionals blijven groeien.

Ben jij deze Product Support Specialist, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werkenbijpriva@priva.nl of solliciteer direct via onze website. Voor vragen over de functie kunt je contact opnemen met Hans Bergkamp, HR Business Partner. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.

Solliciteer op deze vacature

Of stuur uw sollicitatie naar werkenbij@priva.nl

Wij helpen u graag!