Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Project Engineer

Een reislustig en flexibel technisch specialist met ervaring binnen de Horticulture

Als Project Engineer binnen de dynamische afdeling Business Solutions houd je je samen met een bevlogen team iedere dag bezig met innovatieve en technisch hoogstaande projecten gericht op duurzame oplossingen die bijdragen aan Priva's missie: Creating a climate for growth. Dit zijn internationale projecten waarin Priva producten uit onze beide marktsegmenten Building Automation & Horticulture samenkomen, maar ook projecten binnen nieuwe markten. Het team ondersteunt al onze internationale Branch Offices in technische en commerciele zin, waardoor er veel gereisd wordt.

Als Project Engineer houd je je bezig met het uitwerken van technisch complexe oplossingen voor onze producten binnen de internationale Horticulture markt. Je voert deze projecten lokaal uit in samenwerking met de branch office, dealer en eindgebruiker. Door jouw kennis en innovatieve manier van werken ben jij onmisbaar bij de realisatie van deze projecten. Jij beoordeelt ieder klantverzoek op (on)mogelijkheden en levert input over meer- en minderwerk. Van het vertalen van onze software naar complete oplossingen voor de klant word jij enthousiast. Deze oplossingen implementeer je op locatie. Hiervoor stel je een plan van aanpak op en deze stem je vervolgens af met de projectleider/accountmanager. Dan assisteer je de eindgebruiker bij het ingebruikname, waarbij jij je goed kunt inleven in de klant, waardoor de technische oplossing zo goed mogelijk aansluit bij zijn wensen.  De oplossingen kunnen elke keer weer anders zijn, maar waarbij één ding altijd centraal staat: de wens van de klant. Met jouw technisch inhoudelijke ervaring binnen de installatietechniek en in Horticulture wereld, ben je innovatief en zorg je voor de juiste uitvoer en oplevering. Daarnaast ben je gewend om zelfstandig te werken, houd je van reizen en krijg je een kick van technisch complexe projecten.

Het is bespreekbaar om deze functie op afstand uit te voeren.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau (technische richting) door opleiding of door ervaring verkregen, echter heb je minimaal een MBO opleiding voltooid;
  • Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring met het implementeren van Horti Automation, bij voorkeur met Priva producten.
  • Je bent reislustig en je vindt het leuk om langere periodes in het buitenland te verblijven;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een eis; kennis van de Duitse, Spaanse of Franse taal is een pre.
  • De volgende competenties passen bij jou; analytisch, initiatiefrijk, vindingrijk, zelfstandig en flexibel.

De afdeling Business Solutions

De dynamische afdeling Business Solutions houdt zich onder andere bezig met complexe vraagstukken op het gebied van klimaatbeheersing, waterzuivering/watermanagement, energiemanagement en crossovers zoals Urban Farming. Op de afdeling wordt dagelijks met veel ondernemerschap, bevlogenheid en durf gewerkt aan duurzame klant specifieke oplossingen. Innovatieve oplossingen worden in nauwe samenwerking met onze (internationale) Branch Offices geleverd. De afdeling bestaat uit een enthousiast team van consultants en projectleiders die de hele wereld over reizen.

Wij helpen u graag!