Volg onsVolg ons

Duurzame oplossingen voor procesautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Technisch Productie Medewerker

Voor assemblage van producten in een professionele en gezellige werkomgeving

Op onze afdeling Product Delivery wordt het steeds drukker, doordat wij meer productieorders ontvangen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor het assembleren van een diversiteit aan (water) producten die wij wereldwijd leveren in de Horticulture sector. Dit doe je in een team van twaalf collega's in een moderne lichte productiehal op onze campus in De Lier.

Door het inzetten van deze producten kunnen onze klanten water en voedingsstoffen toedienen aan hun teelt.

In deze afwisselende functie assembleer je het product vanaf tekening tot halffabricaat of eindproduct. Zowel de mechanische als de elektrische werkzaamheden voer je volledig zelfstandig uit. Indien je onvolkomenheden signaleert in de tekeningen of de materialen, neem je vervolgacties, zodat het het product op tijd te kan worden opgeleverd. Om deze functie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren word je intensief begeleid met een inwerkprogramma.

Heb jij een stabiel CV, heb je een flexibele instelling en heb jij uitstekende kennis van de Nederlandse taal? Ben je daarnaast ook nog eens leergierig, sociaal en zoek jij graag de samenwerking op met collega's? Dan kijken wij graag uit naar jouw sollicitatie!

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Voor deze functie is een MBO werk- en denkniveau vereist in de richting van Werktuigbouw of Elektrotechniek;
  • 2 jaar gerichte werkervaring in een technische hoogwaardige productieomgeving, waarin het lezen van werktekeningen onderdeel is/was van je functie;
  • Kennis van de Engelse taal bij het lezen van werktekeningen, specificaties en voorschriften en kennis van de Nederlandse taal in woord en geschift;
  • Specifieke handvaardigheid: hanteren van machines, minutieus werken in belemmerende omstandigheden.
  • Belangrijke competenties: teamplayer, flexibiliteit, klantgerichtheid, accuratesse en pro-activiteit.

De afdeling Product Delivery, Production

De afdeling Product Delivery bestaat uit 38 medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het tijdig, volledig en werkend versturen van de door de klant bestelde producten. Intern is de afdeling onderverdeeld in Logistics Office, Warehouse, Production en Production Engineering.

Wij helpen u graag!